fredag den 19. oktober 2012

Homemade bench/hjemmelavet bænk

Endnu et projekt der bare måtte sættes igang var anskaffelsen af en bænk til entréen - og igen blev det til et "gør-det-selv" projekt. Jeg er lidt forelsket i det simple design i cutter bænken fra TripTrap og det er også denne vores udgave tager inspiration i, dog har vi sat vores eget præg på modellen, så den passer til os :-)

Egentlig er det ikke det helt store projekt at lave denne bænk, hvis blot man har det rette værktøj og en dejlig "handy-mand" i huset. Det der tog længst tid var faktisk at få tegnet den helt rigtige konstruktion.

Brugte materialer:

 • Massive bøgelister i 1 m (længde) og 3,5 mm i tykkelsen (til sædet). Vi brugte 7 lister i alt, men det afhænger af hvor bred man ønsker den.
 • Massive bøgelister i 3,5x3,5mm (til ben)
 • 4 stk. lukkede møtrikker i messing
 • 4 stk. flade messing skiver

Homemad benchhomemad bench4 kommentarer:

 1. Kan du beskrive hvornår den er lavet? Forstår ikke helt hvordan den er samlet. Er den limet der hvor de små klodser i placeret eller er der boret hele vejen igennem så der er en lang skrue der forbinder de 2 møtrikker?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa :-) Ja, vi har boret hul igennem alle pindene og derefter brugt et meget langt gevind til at samle dem. Så den holdes sammen af 2 lange gevind og de 4 møtrikker. Vi bruger den dagligt og det har holdt fint i snart 1 år nu. Men hvis man vil være helt sikker kan man lige komme lidt trælim imellem alle pindene, så holder det ekstra godt.

   God fornøjelse :-)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet